mandag den 26. maj 2008

Jeg vil have et Holga NUUUUUUUU


I really want to own a Holga camera, it has only taken me two days to completely fall in love with this plastic wonder and i haven't even seen it IRL yet, only on the internet.
599 danish kr! I can live with that. But my birthday i coming up, so i better wait and see....though I can almost guarantee that no one will buy it for me. My family will probably just wonder why I want at "toy" camera, when I have such a lovely digitally camera. But what do they know :-)??


Line og Mie ca 1999, lavet 25. maj 2008


Mit andet forsøg på at lave et 30x30 LO.
Pigerne er mine niecer. De ser så søde og naturlige ud.
Baggrunden er BasicGrey papir.

Er så småt begyndt at varme op...





Har haft kameraet lidt mere i hånden i denne weekend end jeg har haft i lang tid, når det ikke lige har været for diverse bryllupsfotograferinger eller konfirmationer, synes lige jeg ville dele et par skuddene...

tirsdag den 20. maj 2008

udfordring til mig selv på mit 30. år!



Er lige blevet inspireret...læste på en anden blog om en der gav sig selv en masse mål hun skulle nå inden sin næste fødselsdag, genialt, men også svært, men et af målene var lige noget for mig og i den alene, var der udfordring nok til et helt år...fantastisk!
-Tag et billede hver dag i et helt år! Og efter som min fødselsdag er lige om hjørnet er det da oplagt, måske er det i virkelighede det denne blog skal bruges til?
Glæder mig til at komme i gang!
Håber jeg har diciplin nok til at lægge dem her ind hver dag, jeg vil i hvert fald gøre et forsøg!

...hvorfor ikke lige starte med et billede fra mit aller første år, krøltoppen er min mor!

mandag den 19. maj 2008

Ja dette er så et forsøg på at finde på noget at skrive om i mit første indlæg på denne blog, hvad er mine forventninger så til den?? Tjaae, måske at blive klogere på mig selv, dele lidt ud af det der er mig, for en ting ved jeg dog om mig selv, du kommer ikke indenfor "in my personal space", hvis jeg ikke lader dig! So here we go...